Novice in dogodki

 • november 17, 2016

  Odličen odziv na Lindabov jesenski seminar

  Na Lindab Inštitutu Klima v Godoviču se je 10. novembra odvil tradicionalni jesenski seminar za projektante. Številčna udeležba ter dobri odzivi so potrdili, da je jesenska bera novih izdelkov in programskih orodij za izbor in projektiranje v Lindabu res bogata, med udeleženci pa smo izžrebali tudi srečnega dobitnika letne licence za CADVent. Predstavljene so bile naslednje produktne novosti:

 • november 17, 2016

  Posodobljena produktna dokumentacija

  Predstavljamo novo dokumentacijo za tri glavne linije izdelkov, ki vsebujejo vse osnovne podatke o napravah.

 • maj 4, 2016

  Razpisujemo kadrovske štipendije za leto 2016/2017

  Lindab IMP Klima d.o.o., pod okriljem švedske skupine Lindab, vabi vse mlade, ki bi si v prihodnosti želeli postati del družbe, da se prijavite na razpis za kadrovsko štipendijo za šolsko leto 2016/17.

 • marec 16, 2016

  Začutite utrip sejma MCE v Milanu!

  Med 15. in 18. marcem v Milanu poteka sejem Mostra Convegno Expocomfort, kjer je je na razstavnem mestu korporacije Lindab prisotna tudi Lindab IMP Klima s svojimi rešitvami na področju prezračevanja, ogrevanja in hlajenja.

 • januar 4, 2016

  Klimatske naprave v skladu z Ecodesign direktivo 2018

  S kratico ErP oz.”Energy related products" se v Evropi označuje izdelke, ki so povezani z rabo energije. Slednji so podrobneje opredeljeni z Ecodesign direktivo (2009/125/EC), ki je usmerjena v bistveno zmanjšanje emisij toplogrednih plinov in splošne porabe energije do leta 2020.

 • september 22, 2015

  Optima2 - klimatska naprava z optimalnim razmerjem kakovosti in cene

  "Preprosto kakovostno" je bilo naše vodilo pri razvoju nove modularne klimatske naprave Optima2.

 • julij 1, 2015

  Podjetje IMP Klima iz Godoviča del Skupine Lindab

  Švedska korporacija Lindab je danes objavila nakup slovenske družbe IMP Klima. Dejavnost IMP Klime vključuje izdelke in rešitve za prezračevanje stavb, s poudarkom na klimatskih napravah za centralno pripravo zraka. Nakup družbe je v skladu z Lindabovim strateškim ciljem, da se močneje uveljavi kot ponudnik celovitih rešitev za prezračevanje in zagotavljanje ugodne klime v zgradbah.

 • junij 30, 2015

  Kompaktna klimatska naprava z reverzibilnim hladilnim sistemom CompAir CF FREE

  Družino kompaktnih klimatskih naprav smo razširili z modelom CompAir CF FREE, ki je med prvimi tovrstnimi napravami z integriranim reverzibilnim hladilnim sistemom. Tako kot že obstoječa modela, CompAir CF s protitočnim toplotnim prenosnikom in CompAir RW z rotacijskim regeneratorjem, je nova naprava primerna za energetsko učinkovito prezračevanje stanovanjskih objektov, lokalov ter manjših do srednje velikih poslovnih prostorov.

 • maj 15, 2015

  Nova generacija talnih konvektorjev TK-13

  ​Predstavljamo novo generacijo talnih konvektorjev - sodobnih in visoko funkcionalnih enot za ogrevanje in hlajenje, ki se diskretno umeščajo v najrazličnejše interierje. Temeljito prenovo je doživela celotna paleta modelov – od konvektorjev z naravno konvekcijo (TK-13), do izvedb z ventilatorji za ogrevanje (TKV-13) ter ogrevanje in hlajenje (TKH-13).

 • maj 4, 2015

  Nova družina požarnih loput PL-19 Ex za eksplozivno okolje s CE znakom

  Pravokotne požarne lopute PL-19 so sedaj na voljo tudi z ATEX certifikatom po direktivi 94/9 ES v skladu z EN 13463-1: 2009. Požarne lopute PL-19 imajo tudi CE certifikat za požarno varnost skladu z EN 15650:2010, tako je v enem izdelku združeno zadnje stanje tehnike in predpisov.