Novice in dogodki

 • oktober 1, 2018

  Prenova programa Distribucija in regulacija zraka

  V letu 2018 je program distribucije in regulacije zraka doživel celovito prenovo. V ponudbo so bili uvrščeni izdelki, ki s tehničnega vidika enakovredno ali bolje nadomeščajo dosedanji nabor.

 • september 4, 2018

  Sprememba naziva podjetja v Lindab d.o.o.

  ​Po treh letih delovanja znotraj Skupine Lindab se zaključuje postopni prehod podjetja Lindab IMP Klima na Lindabovo blagovno znamko.

 • maj 21, 2018

  Lindab Ultralink - naslednja generacija

  Odkrijte nadgrajeni UltraLink - revolucionarno tehnologijo za natančno merjenje in regulacijo pretoka zraka brez dodatne izgube tlaka v prezračevalnih sistemih.

 • november 17, 2016

  Odličen odziv na Lindabov jesenski seminar

  Na Lindab Inštitutu Klima v Godoviču se je 10. novembra odvil tradicionalni jesenski seminar za projektante. Številčna udeležba ter dobri odzivi so potrdili, da je jesenska bera novih izdelkov in programskih orodij za izbor in projektiranje v Lindabu res bogata, med udeleženci pa smo izžrebali tudi srečnega dobitnika letne licence za CADVent. Predstavljene so bile naslednje produktne novosti:

 • november 17, 2016

  Posodobljena produktna dokumentacija

  Predstavljamo novo dokumentacijo za tri glavne linije izdelkov, ki vsebujejo vse osnovne podatke o napravah.

 • maj 4, 2016

  Razpisujemo kadrovske štipendije za leto 2016/2017

  Lindab IMP Klima d.o.o., pod okriljem švedske skupine Lindab, vabi vse mlade, ki bi si v prihodnosti želeli postati del družbe, da se prijavite na razpis za kadrovsko štipendijo za šolsko leto 2016/17.

 • marec 16, 2016

  Začutite utrip sejma MCE v Milanu!

  Med 15. in 18. marcem v Milanu poteka sejem Mostra Convegno Expocomfort, kjer je je na razstavnem mestu korporacije Lindab prisotna tudi Lindab IMP Klima s svojimi rešitvami na področju prezračevanja, ogrevanja in hlajenja.

 • januar 4, 2016

  Klimatske naprave v skladu z Ecodesign direktivo 2018

  S kratico ErP oz.”Energy related products" se v Evropi označuje izdelke, ki so povezani z rabo energije. Slednji so podrobneje opredeljeni z Ecodesign direktivo (2009/125/EC), ki je usmerjena v bistveno zmanjšanje emisij toplogrednih plinov in splošne porabe energije do leta 2020.

 • september 22, 2015

  Optima2 - klimatska naprava z optimalnim razmerjem kakovosti in cene

  "Preprosto kakovostno" je bilo naše vodilo pri razvoju nove modularne klimatske naprave Optima2.

 • julij 1, 2015

  Podjetje IMP Klima iz Godoviča del Skupine Lindab

  Švedska korporacija Lindab je danes objavila nakup slovenske družbe IMP Klima. Dejavnost IMP Klime vključuje izdelke in rešitve za prezračevanje stavb, s poudarkom na klimatskih napravah za centralno pripravo zraka. Nakup družbe je v skladu z Lindabovim strateškim ciljem, da se močneje uveljavi kot ponudnik celovitih rešitev za prezračevanje in zagotavljanje ugodne klime v zgradbah.