marec 16, 2016

Začutite utrip sejma MCE v Milanu!

Med 15. in 18. marcem v Milanu poteka sejem Mostra Convegno Expocomfort, kjer je je na razstavnem mestu korporacije Lindab prisotna tudi Lindab IMP Klima s svojimi rešitvami na področju prezračevanja, ogrevanja in hlajenja.

Vljudno vabljeni na razstavno mesto M19 N12 v hali 24, kjer Lindab predstavlja svojo celovito ponudbo za vse vrste objektov. Naš pristop k ustvarjanju najugodnejše klime v prostorih boste spoznali v virtualnem sprehodu skozi prezračevalni sistem.

Kot novost med drugim predstavljamo novi model kompaktne klimatske naprave CompAir z vertikalno izvedenimi priključki, uporabniku prijaznim zaslonom na dotik ter možnostjo daljinskega upravljanja naprave preko računalnika ali mobilnega telefona. Na zahtevo arhitektov in projektantov smo razvili tudi talni konvektor širine zgolj 150 mm z odlično grelno kapaciteto, ki se diskretno umešča v najrazličnejše interierje. Na voljo je v izvedbi z naravno in prisilno konvekcijo ter s širokim naborom rešetk in dodatkov. Z veseljem vam predstavimo tudi naše novosti na področju rešitev za čiste prostore, posebne izvedbe laminarnih stropov ter novih filtrskih ohišij s sistemom varne menjave filtra bag-in-bag-out (BIBO).


# # #