Novice in dogodki

 • junij 30, 2015

  Kompaktna klimatska naprava z reverzibilnim hladilnim sistemom CompAir CF FREE

  Družino kompaktnih klimatskih naprav smo razširili z modelom CompAir CF FREE, ki je med prvimi tovrstnimi napravami z integriranim reverzibilnim hladilnim sistemom. Tako kot že obstoječa modela, CompAir CF s protitočnim toplotnim prenosnikom in CompAir RW z rotacijskim regeneratorjem, je nova naprava primerna za energetsko učinkovito prezračevanje stanovanjskih objektov, lokalov ter manjših do srednje velikih poslovnih prostorov.

 • maj 15, 2015

  Nova generacija talnih konvektorjev TK-13

  ​Predstavljamo novo generacijo talnih konvektorjev - sodobnih in visoko funkcionalnih enot za ogrevanje in hlajenje, ki se diskretno umeščajo v najrazličnejše interierje. Temeljito prenovo je doživela celotna paleta modelov – od konvektorjev z naravno konvekcijo (TK-13), do izvedb z ventilatorji za ogrevanje (TKV-13) ter ogrevanje in hlajenje (TKH-13).

 • maj 4, 2015

  Nova družina požarnih loput PL-19 Ex za eksplozivno okolje s CE znakom

  Pravokotne požarne lopute PL-19 so sedaj na voljo tudi z ATEX certifikatom po direktivi 94/9 ES v skladu z EN 13463-1: 2009. Požarne lopute PL-19 imajo tudi CE certifikat za požarno varnost skladu z EN 15650:2010, tako je v enem izdelku združeno zadnje stanje tehnike in predpisov.